Pogoji poslovanja

 

01 - OSEBNA IZKAZNICA PONUDNIKA

Podjetje:  JAMIT, Kitarska elektronika, Jalen Štremfelj s.p.
Krajše ime: JAMIT, Jalen Štremfelj s.p.
Ob jezu 2, 4224 Gorenja vas, Slovenija

Davčna št. : 27911667
Nismo davčni zavezanci
Matična št. : 6139426000

02 - SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine skupine I.C.E. (v nadaljevanju »spletna trgovina«) so narejeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in drugo veljavno zakonodajo. S spletno trgovino upravlja podjetje JAMIT, Jalen Štremfelj s.p. (v nadaljevanju »ponudnik«)

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine vas zavezujejo s trenutkom, ko vstopite v našo spletno trgovino. Šteje se, da ste z vsakim nakupom, opravljenim prek naše spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

Ponudnik si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev poslovanja brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.

V kolikor iz spodaj opisanih pogojev poslovanja pravice potrošnika niso razumljive ali vidne, veljajo določila v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2).

03 - POSTOPEK NAKUPA

Naročilo izdelkov je možno oddati preko spletne strani www.skupinaice.com v kategoriji »TRGOVINA«, in sicer vsak dan od 0.00 do 24.00 ure. Vrednost naročila ni omejena. Zaradi različnih tehničnih razlogov poslovanje preko spletne trgovine ali celo dostop do trgovine včasih ni mogoč. Zato si ponudnik pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo.

Koraki nakupa:

  1. Korak - izbira izdelka

Izbirate med izdelki prikazanimi v spletni trgovini. Pod izbranim izdelkom se nahaja gumb »NAKUP«. S klikom na »NAKUP« se vam odpre spletni naročilni obrazec.

  1. Korak - vnos podatkov naročila

S klikom na »NAKUP« se vam odpre spletni naročilni obrazec v katerega vnesete natančne in pravilne podatke naročila: (1)osebne podatke (ime, priimek, naslov dostave, e-naslov, telefonska številka), (2)podrobnosti naročila izdelka (velikost majice, tip majice, količino), (3) podrobnosti o dostavi (glej točko 3 v nadaljevanju) in (4) način plačila (glej točko 4 v nadaljevanju). Pred zaključkom naročila preverite točnost navedenih podatkov, da bo lahko vaše naročilo ponudnik izvedel pravilno in nemoteno.

  1. Korak – oddaja naročila

Po vnosu vseh obveznih podatkov naročila kliknite na dnu spletnega naročilnega obrazca na gumb »POŠLJI«. Naročilo je tako uspešno zaključeno in posredovano ponudniku. Potrdilo o uspešnem naročilu boste prejeli v roku 24 urah od ponudnika na e-naslov, ki ste ga vpisali v spletni naročilni obrazec. S tem je pogodba o nakupu naročenih izdelkov  med kupcem in ponudnikom nepreklicno sklenjena. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave pokliče kupca na njegovo telefonsko številko navedeno v spletnem naročilnem obrazcu.

  1. Korak – izvedba naročila

Ponudnik izvede dostavo naročila po izbranem načinu dostave v spletnem naročilnem obrazcu. V kolikor kupec želi spremeniti ali prekiniti naročilo še pred pošiljanjem naročenih izdelkov, lahko to opravi v 24 urah od časa oddaje naročila (ko je kliknil na gumb »POŠLJI«) prek kontaktnega e-naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

04 - NAČINI DOSTAVE

Dostava naročenih izdelkov v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Ponudnik ponuja naslednje načine dostave:

  1. Dostava po pošti: ponudnik pošlje izdelke kupcu v roku 10. delovnih dni od prejema naročila z načinom plačila po povzetju; ponudnik pošlje izdelke kupcu v roku 10. delovnih dni od prejema plačila na TRR z načinom plačila po predračunu; kupec sam krije stroške poštnine po trenutnem veljavnem ceniku Pošte Slovenije; ponudnik je dolžan pošiljko ustrezno zapakirati, da ne bi prišlo do poškodbe izdelka; izdelke se dobavlja zapakirano in nezavarovano na račun in riziko kupca; v primeru poškodbe med transportom in izgube pošiljke kupec sam ureja nastalo situacijo in reklamacijo s Pošto Slovenije.  

  2. Dostava na terenu: po predhodnem dogovoru kupca s ponudnikom je možen osebni prevzem (1) na sedežu podjetja JAMIT, Jalen Štremfelj s.p. ali (2) na lokaciji izven sedeža podjetja; o morebitnih stroški dostave se ponudnik in kupec dogovorita predhodno.

05 - NAČINI PLAČILA

Ponudnik ponuja naslednje načine plačila:

  1. Plačilo po predračunu: po oddaji naročila ponudnik v 5. delovnih dneh pošlje predračun naročila na e-naslov kupca, ki ga je navedel v spletnem naročilnem obrazcu; kupec izvrši plačilo predračuna na TRR ponudnika (glej Podatki podjetja); ko ponudnik prejme plačilo naročila, obvesti kupca o prejetju plačila in odpošiljanju naročila; ponudnik pošlje naročilo v roku 10. delovnih dni od prejetja plačila oz. dostavi izdelke na terenu po predhodnem dogovoru.

  2. Plačilo ob povzetju na terenu: kupec poravna stroške kupnine po prejetju računa na terenu; pri tem načinu je plačilo možno le z gotovino.

  3. Plačilo ob povzetju po pošti: kupec poravna stroške kupnine preko Pošte Slovenije; kupec sam krije stroške poštnine po trenutnem veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

06 - CENE

Vse cene spletne trgovine so navedene v EUR brez DDV. Ponudnik ni zavezanec za DDV, zato po 94. členu ZDDV ne sme biti obračunan DDV. Za vsa naročila veljajo trenutne cene. Pri plačilu ponudnik upošteva ceno, ki je veljala ob oddaji naročila.

07 - ODSTOP OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA

Za odpoved naročila veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila o vračilu blaga. Za vračilo blaga se uporabljajo določila 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov.

Kupec ima pravico v 45 dneh vrniti kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je ob tem dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi blaga. O nameravanem vračilu mora pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., vlago pa vrniti v naslednjih 30 dneh. Možnost vračila ne velja za tehnično blago in potrošni material, če je bila odstranjena originalna embalaža. Kupec je dolžan blago vrniti nepoškodovano, v popolnih količinah in originalni embalaži. Kupec lahko po vračilu zahteva vračilo kupnine. Ponudnik mu kupnino vrne na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Ponudnik praviloma ponudi tudi zamenjavo artikla.

08 - REKLAMACIJE

Kupec lahko blago reklamira. To lahko stori v primeru, da je ponudnik poslal napačne izdelke. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa. Kupec lahko zahteva zamenjavo za naročen izdelek brez napak. Kupec lahko zahteva tudi zamenjavo izdelka ali vračilo kupnine. Kupec lahko reklamirano blago vrne tako, da ga prinese osebno. Kupec se lahko dogovori s ponudnikom in v tem primeru bo ponudnik naročil in organiziral prevzem izdelka. Drugačen način vračila ni možen. Pošiljk, pri katerih bi morali na licu mesta plačati poštnino ali odkupnino, ponudnik ne sprejema. Ponudnik v primeru vračila kupnine povrne le znesek v velikosti vrednosti izdelka, ne pa tudi stroškov pošiljanja.

09 - POŠKODOVANE POŠILJKE

V primeru, da je paket poškodovan, v njem manjka vsebina ali je morda odprt (tudi delno), mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. Najlažje kupec to stori tako, da pregleda paket že ob prevzemu in izpolni reklamacijski zapisnik Pošte Slovenije. Če pa to kupec opazi naknadno, odnese paket na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel, ter tam izpolni reklamacijski zapisnik.

10 - PRAVILA ZA VRAČANJE BLAGA

Kupec blago lahko vrne z dopisom ter kopijo računa. Naslov za vračilo blaga je JAMIT, Jalen Štremfelj s.p., Ob jezu 2, 4224 Gorenja vas, Slovenija. Predlagamo uporabo varne embalaže in zaščite blaga. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

11 - ZAUPNOST IN ZAŠČITA PODATKOV

Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval vašo zasebnost. Vsi posredovani osebni podatki uporabnika spletne trgovine so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo glede naročila.

 

Ljubljana, 5. 9. 2013

 

 

Video